DJ met apparatuur nodig?
wij bieden jou de juiste oplossing.

Disco

Wil je het feest een echte disco-vibe geven? Dat kan! Behalve de beste disco hits uit de jaren '80 en '90 verschijnen we gepast gekleed ten tonele.

vanaf € 500,-

.

  • De DJ komt uiteraard met pruik en gepaste kleding
  • Een schitterende discobal komt de setting extra sfeer geven
djs-disco 600x400

LOSSE APPARATUUR - DJ SETS

PA / presentatie-set

2 x 15 inch Mackie speakers plus tripods, PA mengtafel + mic en kabels

De geluidsinstallatie bestaat uit mengpaneel met ingebouwde versterker en 2 geluidsboxen op statief. Deze geluid set is plug en play voor jouw feest, presentatie met zang of muziek. Het mengpaneel heeft diverse inputs en stereo-inputs. Zo kunnen er gelijktijdig een tablet, telefoon of media player worden aangesloten voor het afspelen van muziek. Daarnaast kunnen er microfoons of instrumenten worden aangesloten. De geluid set is zeer geschikt voor achtergrondmuziek tijdens een receptie of borrel of een presentatie.

per dag € 110

GROOT – tot max. 175 personen

4 x 15 inch Mackie plus 2 x 18 inch sub-woofer speakers plus tripods en kabels

Deze krachtige Mackie geluidsinstallatie maakt gebruik van aparte versterkers voor de hoge en lage tonen. De midden- en hoge tonen worden weergegeven door de 2-weg topkasten die met tussenpalen op de sub-bass speakers worden bevestigd. (eventueel beschikbaar met DJ-monitor)

per dag € 200

MEDIUM – max 100 personen

1 x 12 inch DJ monitor, 2 x 15 inch Mackie plus 18 inch sub-woofer speaker plus tripods en kabels

Geluidsinstallatie met ingebouwde versterker voor een kleinschalig feest of event waar een mooi geluid gewenst is. Deze geluidsinstallatie bestaat uit 1 sub-woofer en 2 mid-high luidsprekers die op een tripod worden geplaatst en een DJ monitor. Deze installatie is geschikt voor maximaal 100 gasten. Dit is afhankelijk van de muziekstijl en afmeting van de feestlocatie.

per dag € 100

KLEIN – max 50/ 60 personen

2 x 15 inch Mackie speakers plus tripods en kabels

Geluidsinstallatie voor versterken van muziek, spraak of zang tijdens een kleine feestavond. De Mackie geluidsboxen kunnen d.m.v. de ingebouwde versterkers van 350+150 watt direct worden aangesloten op bijvoorbeeld een smartphone of een DJ set.

per dag € 50

DIVINE ONYX – 4 x ACTIVE 15″ & 2 x 18″ SET

Met deze Devine Onyx speakerset creëer je een krachtig, kwalitatief goed geluid met diepe voelbare bassen en sprankelende hoge tonen. 4 x 15 inch actieve full range luidspreker 2 x 18 inch actieve subwoofer voor héél veel power. Of je nu een houseparty, bruiloft, bedrijfsfeest of een ander evenement organiseert, dit geluidssysteem biedt de perfecte oplossing voor elke gelegenheid. Met veel vermogen ben je verzekerd van voldoende volume en impact om je publiek goed te entertainen.

per dag € 175

DIVINE ONYX – 15 & 18″ speakerset

Deze Devine Onyx speakerset bestaat uit twee grote 15 inch actieve topluidsprekers en twee forse 18 inch actieve subwoofers voor een totaal piekvermogen van wel 7600 Watt. In dit pakket worden ook de tussenpalen meegeleverd zodat je de topspeakers bovenop de subwoofers kunt bevestigen. Met de benodigde XLR-kabels erbij kan je deze Onyx speakerset direct aansluiten.

per dag € 100

DIVINE ONYX – 15″ speakerset

2 compacte krachtige speakers! Omdat het hier om een actieve luidsprekerset gaat, bestaande uit twee topspeaker-subwoofer sets, is het erg gemakkelijk om deze set te integreren in een bestaand PA-geluidssysteem of deze set als basis te gebruiken voor een nieuwe installatie. Een speaker of subwoofer toevoegen of wegnemen is zo gebeurd. Om die reden is deze speakerset erg breed inzetbaar!

per dag € 60

EV Active 15” Speaker & 18“ speakerset

2 x 15 inch + 2 x 18 inch EV speakers plus tripods en kabels

Een volledige speakers set met ingebouwde versterkers. Ideaal om zowel buiten als binnen goed geluid te hebben voor +/- 200 personen. De volledige set bestaat uit 2x Electro-Voice ELX-15 inch tops en 2x Electro-Voice ELX-18 inch subwoofers. Wordt geleverd met alle benodigde bekabeling. Gegarandeerd top geluid!

per dag € 160

EV active 15’’ speakerset

2 x 15 inch EV speakers plus tripods en kabels.

Actieve luidspeaker-set, dus met ingebouwde versterker, met 15 inch lage tonen luidspreker. Compact en draagbaar. Vol en aangenaam geluid, ook bij forse niveaus. Electronisch beveiligd tegen vervorming. Voor minder volume eisende evenementen, tuinfeestje, verjaardagsfeest, of als monitors ruim voldoende. Voor grotere evenementen tot 200 man zie de EV 15 inch plus 18 inch subs set.

per dag € 70

DJ Sets

Pioneer XDJ XZ

4-kanaals controller met NXS2 FX

per dag € 120

De XZ is een echte krachtpatser, een alles-in-één DJ-systeem ook te gebruiken met zowel Rekordbox DJ als Serato. Full-size CDJ jogs met adjust en on-jog display. Twee uitgebreide MIC secties. Superieure geluidskwaliteit. Mixersectie nagenoeg identiek aan de DJM-900NXS2. Vier kanalen, waarvan je kanalen 1 en 2 kunt gebruiken met USB of Rekordbox rechtstreeks (via Link). 3 en 4 kun je gebruiken om muziek rechtstreeks vanuit Rekordbox af te spelen, of je kunt er externe bronnen op aansluiten - zoals CDJ's of draaitafels.

Pioneer NXS2 DJ set

DJM 900 NSX2 met CDJ 2000 NSX2

per dag € 175

DJ-Set bestaande uit 2x Pioneer CDJ-2000-NXS2 draaitafels en 1x Pioneer DJM-900 NXS2 mengpaneel. Set is voorzien van alle benodigde bekabeling om de spelers met de mixer te verbinden. Overige bekabeling kan in overleg worden meegeleverd.

CD spelers en mixers

Pioneer CDJ 2000 NXS2

per dag € 59

Professionele 24-bit / 96 kHz speler met Rekordbox, meerkleurig touchscreen met qwertytoetsenbord. 2 sets van 4 Hot Cues. Voor FLAC, Apple Lossless Audio (ALAC), en voor MP3, WAV, AAC en AIFF.

Pioneer CDJ 2000 Nexus

per dag € 49

Geavanceerde, 24-bit/48 kHz, multimedia-speler met Recordbox, bevat ook 4-deck Beat Sync, Slip-modus en Hot Cue Auto Load. CD-kleurenscherm toont Wave Zoom, beat countdown, de fasemeter, de Key Analysis Indicator en nog veel meer.

Pioneer DJM 900 NXS 2

per dag € 59

Professionele 4-kanaals 96 kHz/24-bit dj-mixer. 4 ingangen en 5 uitgangen. 6 Sound FX van studiokwaliteit- Sweep, Filter, Crush, Dub Echo, Noise en Space. Dubbele audio-interface, die via 2 USB-poorten verbonden kan worden met een computer of laptop.

Pioneer DJM 900

per dag € 49

4-kanaals 96 kHz/24-bit digitale mixer. 13 kanaal­toewijsbare Beat FX om de muziek te kleuren in sync met de BPM, met onder andere Delay, Echo, Spiral, Reverb, Filter, Flanger, Roll en Reverse Roll.

Overig

Ayra UV LED brick

per dag € 15

Dit is een compacte LED-balk voorzien van 9 stuks 3W UV LED, die het blacklighteffect creëren, voor alle doeleinden zoals feestjes, Halloween, houseparties, etc.

Wireless mic

per dag € 15

Handheld draadloze microfoon. Diverse modellen, Sennheiser etc. Met een microfoonkabel sluit je de ontvanger aan op een mengtafel. Werkt ongeveer 6 uur op 2 AA batterijen. De set wordt geleverd inclusief microfoonklem, kabel en batterijen.

Shure mic – SM 58 beta

per dag € 8

Deze zangmicrofoon legt de nadruk op warmte en helderheid van het signaal, zodat vocals goed tot hun recht komen. Bevat bovendien een supercardioide opnamepatroon, zodat je een maximale filtering van achtergrondgeluid hebt en van dit laatste dus ook eigenlijk geen last meer heeft! Het frequentiebereik is breed ingesteld en geoptimaliseerd van 50 Hz tot 16 kHz, wat perfect aansluit bij elke zangstem. Zelfs het kleinste geluidje van vastpakken van de microfoon en dergelijke tegengegaan door de ingebouwde shock mount.

Spiegelbol

per dag € 10

Disco! De spiegelbol domineert de dansvloer tot op de dag van vandaag! Creëer een leuk effect met meerdere spiegelbollen in combinatie met enkele par spots en een laser. Een onmisbare schakel in je decoratie of lichtshow.

Skydancer

per dag € 49

Skytube of skydancer. De Skydancer lijkt op de skytube maar is veel meer dan dat. Doordat deze een gezicht en armen heeft valt deze nog meer op en trekt nog sneller de aandacht van de bezoekers. Huur de skydancer en je bent verzekerd dat jouw evenement zal opvallen! Uitermate geschikt voor openingen, festivals, kinderfeestjes, jubilea.

Laser

per dag € 20

Diverse modellen die in staat zijn werkelijk schitterende kleuren en beams weer te geven. Voor mobiele DJ’s zijn deze lasers een uitkomst waarmee je eenvoudig kunt draaien in de kleinere clubs, bars en privefeestjes. Aan/uitschakelaar met een sleutel en een noodschakelaar. Alle lasers voldoen volledig aan de EN/IEC 60825-1:2014 klassificatie voor laserveiligheid.

Bellenblaasmachine

per dag € 10

Door middel van een speciale vloeistof zorgt hij voor een flinke hoeveelheid bubbels. Erg leuk om te gebruiken voor een themafeest, maar natuurlijk ook voor ieder ander feest dat je maar kunt bedenken.

Podiumdeel 1x2m

per dag € 20

Podiumdeel 1x1m

per dag € 15

Mistmachine

per dag € 10

Mistmachine met bijbehorende afstandsbediening. Wordt geleverd met een volle tank mistvloeistof zodat je hem direct na ontvangst kunt gaan gebruiken. Geschikt voor de kleine tot middelgrote ruimte.

Statief met 4 led-parren

per dag € 25

T-bar met 4 (RGB) LED spot voor podium en/ of effect verlichting. Kan op verschillende manieren standalone of met DMX worden gebruikt. Wordt geleverd met statief.

* Alle weergegeven prijzen zijn exclusief BTW.