Wil jij een DJ huren voor jouw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Wij garanderen de kwaliteit en professionaliteit van onze DJ's.

DJ Kelly

Salsa Dura, Guaguanco, Rumba & Bachata romantica

DJ Kelly comes from the beautiful island of Creta in Greece. Kelly began her journey with Latin music and dancing at 17.

At 21 years, she hosted her own widely popular Latin-Jazz radio show called ”dirty-dancing”, and started working as a resident DJ in a Latin Club. She soon discovered her love for Salsa Dura, Guaguanco, Rumba and Bachata romantica and started guest DJ appearances in numerous salsa events and festivals in Greece.

Prijs op aanvraag


In 2012 Kelly moved to the Netherlands and continued exploring new genres with a great passion for latin roots. She is now working as resident DJ for a latin club in the Hague, and does numerous weekly guest appearances in several clubs, parties and festivals.

J-SAX

Live saxofoon

J-Sax geeft pit aan allerlei feesten, evenementen en opnames met warm, organisch, kleurrijk en freestyle ‘live’ saxofoon spel over lounge- en house-tracks, met bands en acts, of solo bij speciale gelegenheden. Yo go with da Flow!

vanaf € 450


DJ Creeps

Bass-, Future-, G-, Tech house & Techno.

De naam Creeps: Creeps is afgeleid van het lokale ‘skaters’ kledingmerk ‘Creepz’. Een merk dat door Stefan veel gedragen werd. Creeps werd door DenonDJ ontdekt tijdens het Amsterdam Dance event. DenonDJ support Creeps vanaf toen met o.a. hun nieuwste gear, als enige tiener wereldwijd. Creeps is vrij om op elk merk en type dj gear te draaien.

Prijs op aanvraag


Ondanks zijn leeftijd heeft Creeps al aardig wat ervaring opgebouwd Zo heeft hij gedraaid op de volgende events:

  • Opener Schiedam Dance event
  • Dutchweek Zell am See/Kaprun met o.a. La Fuente en Vato Gonzalez
  • Headliner Podiumfestival Ijsselstein
  • Opener Sunbeats Festival Texel
  • Mainstage Stereo Sunday festival in Venlo
  • Summer Kick Off festival te Meijel

Zijn goal is zijn publiek vermaken met zijn muziek, energie en skills op de grootste podia en mooiste locaties wereldwijd.

DJ Michael Man

House, Popular Dance & Latin

Michael Man begon meer dan 25 jaar geleden in de muziek industrie en geniet nog steeds van de blije gezichten tijdens het draaien. Michael speelde in verschillende plaatsen over de hele wereld en heeft op vele party’s, bedrijfsfeesten en andere evenementen gedraaid. Hij is representatief, flexibel, kan zich moeiteloos aanpassen en draait wat het publiek wil. Verzoekjes zijn nooit te gek en er wordt heel goed geluisterd naar uw wensen.

vanaf € 450


“Ik sta enthousiast en met gevoel mijn vak uit te oefenen. Ik hou altijd de situatie in de gaten en bekijk wat het publiek tijdens mijn optreden van mij wenst.”

Als lounge DJ verzorgt hij de perfecte muzikale ambiance met Jazza / Bossa deephouse of een combi met R&B / Funk voor tijdens een borrel, diner of rustige aangelegenheid. Ook draait hij geregeld met artiesten, van saxofonisten tot vocalisten, van violisten tot percussionisten.

DJ Arvan Sens

Bachata Sensual, Bachata Romántica & Dominicana

Arvan, beter bekend als DJ Arvan Sens, is een opkomende naam in de Nederlandse Bachata scene. Arvan werd in eerste instantie onder het grote publiek bekend als zeer fanatiek danser. Van alle dansstijlen staat Bachata (en dan vooral Bachata Sensual) op nummer 1 bij Arvan. Hij begon zo’n 3 jaar geleden met het nemen van Bachata Sensual lessen en was meteen verkocht.

vanaf € 450


De stap van fanatiek danser naar DJ Arvan merkte dat er in de Bachata Sensual scene grote behoefte was aan muziek die geschikt om de Sensual technieken op toe te passen. “De meeste Bachata DJ’s waren in die tijd voornamelijk Dominicaans georiënteerd. En dus besloot ik het gewoon zelf te gaan draaien!”
En dat doet hij niet onverdienstelijk, want Arvan is momenteel de meest gevraagde Bachata Sensual DJ in de Nederlandse Bachata Scene!

“Ik profileer me als Bachata Sensual DJ, maar ik beleef er evenveel plezier aan wanneer ik een avond aanvul met Bachata Romántica en Dominicana.” Aldus Arvan.

DISCO DJ

70’S, 80’S, 90’S, (Italo) Disco

Ervaren DJ’s ieder met hun eigen specialiteit. Ben je op zoek naar een betaalbare kwaliteits DJ voor jouw gelegenheid? Wil je op je event niet met een lege dansvloer staan? Dan huur je een professionele DJ en geen beginnende DJ of amateur. Een goede DJ huren betekent het inhuren van ervaring zoals bij meerdere beroepen. Bij BluePalm hebben we een aantal professionele DJ’s in huis. Kies dus voor een ervaren dj, die kan inspelen op de muziekwensen van je gasten.

vanaf € 450


Of u nu disco klassiekers uit de 70’s & 80’s, lounge achtergrond muziek of de beats van de nieuwste EDM wilt horen… De DJ past zich aan aan de gelegenheid en geeft gehoor aan de behoefte in de zaal. Hij zorgt voor een perfecte mix met de juiste muziek op het juiste moment.

DJ Di Marc’o

Allround Salsa, Bachata, Merengue

Sinds 2013 in aanraking gekomen met de mooie klanken van de Latin muziek. Begonnen als danser en later begonnen als DJ met als specialiteit de salsa en bachata muziek.Deze DJ heeft de nodige ervaring van kleine tot grote feesten en festivals. Altijd enthousiast, kijkt en luistert Di Marc’o goed naar wat het publiek wil.

vanaf € 450


“Latin is voor mij geen hobby meer, maar een heuse levens stijl, waar met liefde een hoop tijd en passie in zit. Mijn doel is om de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.” Aldus DJ Di Marc’o zelf.

Graag neemt Di Marc’o u mee op muzikale reis naar één van de mooie bestemmingen van Zuid Amerika. Of het gaat om salsa, bachata, merengue of een van de andere vele stijlen. Uw gasten wanen zich al snel op een van de tropische bestemming, maar dan dichterbij huis.

DJ Erick d’Main

Allround DJ, House, Dance, Top 40

Een jonge nog opkomende DJ die al een aantal jaar ervaring heeft in het neerzetten van de beste feestjes. Deze DJ met affiniteit voor house muziek is onder andere bekend van boekingen in de betere clubs van Rotterdam en omstreden. Ook heeft hij in 2019 zijn debuut gemaakt tijdens ADE in Amsterdam.

vanaf € 450


Inmiddels is deze DJ goed bezig zijn carrière naar een hoger niveau te tillen en zijn er releases onderweg van eigen tracks en remixes op een aantal gerenommeerde platenlabels.

Met minstens 2 boekingen per week blijkt wel dat deze getalenteerde DJ goed wordt ontvangen in de dance scene.

DJ Matthew Satoor

EDM, Allround House DJ

Sinds zijn 14e is hij te vinden achter de draaitafels van discotheken door het hele land. Op zijn 17e werkte hij als jongste DJ ooit in de welbekende Baja Beach Club te Rotterdam én Barcelona. Op zijn 22e was hij al resident DJ in diverse hippe grote clubs in de randstad.

Naast een heuse top 40 plaat en grondlegger van de band ”Electric junkies” maakt hij nu diverse mooie eigen muziekprojecten als Matthew Satoor. Naast dit alles heeft deze getalenteerde DJ/producer gelukkig nog tijd over om van uw feest een daverend succes te maken als top DJ die het dak eraf laat knallen. 100% dansgarantie!

vanaf € 450


DJ Leo

Allround DJ

Een echte alleskunner wordt hij ook wel eens genoemd deze DJ Leo. Deze veelzijdige, geroutineerde allrounder weet zich overal te profileren als de perfecte dj. Van bruiloft tot club, van skihut tot chique lounge party, hij heeft het en hij kan het.

Al jarenlang met veel plezier professioneel in het vak. “Hoe kan het ook anders…draaien zit in m’n bloed.” aldus de altijd vrolijke Leo zelf. Voor no-nonsense, kwaliteit en héél veel ervaring boek je deze voor uw evenement of bruiloft.

vanaf € 450

DJ Andrea Sanj

Salsa, Vallenato, Merengue, Bachata

De in Colombia geboren Andrea Patricia is een discjockey met een zeer originele eigen stijl. Met haar motto het danspubliek te entertainen met passie lukt het haar al jaren om de dansers te vermaken. Door haar speciale manier van draaien, entertainen, het observeren van het publiek en de reacties op de dansvloer levert ze altijd een zeer gevarieerde presentatie. Het publiek weet ook zeer te waarderen dat zij altijd de kans ziet om verzoeknummers op te nemen in het programma. Naast Salsa draait ze ook Merengue, Vallenato en andere typische stijlen.

vanaf € 450


Zij is ook te boeken voor latin festivals, bedrijfsfeesten, privé party’s waar zij heeft bewezen verschillende muziekstijlen te kunnen brengen voor een optimaal Latin gevoel en lekkere dansbare zuid-Amerikaanse muziek. Met haar typerende enthousiasme brengt zij een mix van muziek en beleving. Haar DJ-stijl kenmerkt zich door het inspelen op de dansers en hen met afwisselende ritmos en stijlen te blijven verrassen met oude en nieuwe muziek. Dansers waarderen haar passie en gevoel voor de Latin muziek. DJ Patricia Andrea draait ook specifieke thema’s zoals salsa-classics.

DJ Elin Valery

Latin, Reggaeton, Dancehall

Zij draait geen standaard sets… Haar veelzijdige en dynamische mix van latin, reggaeton, dancehall, salsaton, moombahton en afro zorgt ervoor dat alle chickies hun billen laten schudden… She IS the party! Elin Valery draaide op (inter)nationale festivals zoals Antilliaanse Feesten (België) en Solar, Paaspop en Reggaeton Beach (Duitsland). Nederlandse party’s zoals Calle Ocho, Summer Breeze, Island Fusion, Hypnotize en Bachata Mania.

Prijs op aanvraag


Op Curaçao maakte zij een tour langs onder andere Emporio en de Kokomo Beach Full Moon party. Ze draait in clubs als Paradiso, Paard, IKON Antwerp, Villa Thalia, Club Vie, Stairway en Time Out. Ze deelde het podium met onder anderen Gente de Zona, Farruko, Zion Y Lennox, Karol G, Plan B, Afro Bros, Kevin Lyttle en BIGGI. Ze maakt zeer regelmatig nieuwe mixtapes, waaronder ook specials zoals voor Latin District. Ze nam er ook een op voor het kanaal van Adrian Noble, die inmiddels meer dan 345.000 keer bekeken is…

DJ Jomar Watson

Allround Eclectic, Urban & Dance DJ

Born and raised in the land of famous DJ’s, the Netherlands. From a young age Jomar had a real connection with music. For more than 20 years he produced and played tracks that have been a trademark in the music industry. In the 90’s without doubt leading the way with alter ego’s Lucky E, Eddie Middle Line, Soulmatic, S.W.G. During this period he compiled and remixed for imternational artists like Moradzo, Dj Jean, Baggi Begovic and several others till this day. Where he also released tracks under the label Zouk Records under Armada Music. A very passionate DJ putting heart and soul into it!

vanaf € 450


DJ Santos Suarez

Als klein kind al gefascineerd door muziek, in slaap vallen met muziek en er mee wakker worden was zijn dagelijkse bezigheid. Tot op heden draait hij nog steeds op Beachboom en ook als resident in de Surf-Inn waar het allemaal voor hem begonnen is. Hij werd ontdekt door de grote organisatie “Nope is Dope” die hem in verschillende Clubs in Nederland boekte. Hierdoor is hij enorm hard gaan werken om zijn muziek nog beter neer te zetten. Hij ging zelf zijn “Clubhits” produceren met als gevolg dat zijn eerste plaat Krumping gelijk gedraaid werd door dj’s als Sidney Samson, Kenneth G, Quintino, Marc Benjamin, Gregor Salto en vele anderen. Zijn platen worden inmiddels door vele nationale en internationale dj’s gesupport.

Prijs op aanvraag

DJ Savio

‘Music is the most spoken language on earth. I find it magical that you can awaken a feeling in people through music and I’ve always been fascinated by it. If I see the crowd losing it to my music, my set can’t be better!’ – Savio

He is known for his love of DJ-sets with funky and groovy house records. Expect DJ-sets full of energy, tech, funky and deep house mixed with disco records and house of the past that provide an exciting mix full of surprise and recognition.

In the records Savio produces himself, you will find new sounds together with a rolling bass line supported by catchy vocals. With funky piano arrangements and groovy bass lines Savio delivers records with his own unique sound!

Prijs op aanvraag


Overig

Fotograaf

Wil je een professionele fotograaf inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of party?

Als je een feest geeft, kun je er voor kiezen om er een fotograaf bij te laten komen. Op deze manier zul je ook achteraf nog kunnen nagenieten van een mooie, blijvende herinnering voor uzelf en uw genodigden!

vanaf € 275

Cherokee

Live percussionist

De bekende percussionist Cherokee zit inmiddels alweer zo’n 30 jaar in het vak. Ooit begonnen op de klarinet ontwikkelde hij zich via de saxofoon, (bas)gitaar en toetsen tot een internationaal top-percussionist. Sinds het eerste echte optreden op 11 jarige leeftijd volgde een indrukwekkende reeks in talrijke bands, acts, musicals, theater- en studioproducties.

vanaf € 450

Ballonnen decoratie

Bij BluePalm kan je terecht voor ballondecoraties voor uw evenement.

Deze decoraties kunnen wij aanpassen aan het thema van uw gelegenheid. BluePalm heeft al heel wat locaties mogen aankleden met ballondecoraties en dat doen wij nog altijd met veel enthousiasme en creativiteit. Ballondecoraties voor o.a. uw bruiloft, een personeelsfeest, verjaardag of voor bedrijven, bijvoorbeeld ballonnen oplaten tijdens een speciaal moment. Uw gasten zullen versteld staan van het feestelijke effect dat ballondecoraties kunnen bereiken.

Prijs op aanvraag

Dance act – animatie

Go-Go dancer, Halloween, Candy Girl, Moulin Rouge, Hostess

Ben je op zoek naar een danseres voor uw feest? Onze dansers worden vaak ingezet bij bedrijfsevenementen en in discotheken. De door BluePalm geselecteerde professionele danseressen dansen op vrijwel elke muziek die de DJ draait. De styling, de dansen, het repertoire en de kostuums kunnen naar uw huisstijl en uw wensen aangepast worden. De danseressen dansen normaliter 3 rondes van 15 minuten. Elke ronde veranderen zij hun showoutfit. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de danseressen 2 rondes te laten dansen en 1 ronde in de zaal te laten entertainen, als candy-girl, voor selfies of het uitdelen van hapjes en drankjes.

vanaf € 275

* Alle weergegeven prijzen zijn exclusief BTW.