Wilt u een DJ huren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? We garanderen de kwaliteit en professionaliteit van onze DJ's.

DJ KELLY 600x400

DJ Kelly

Salsa Dura, Guaguanco, Rumba & Bachata romantica

DJ Kelly comes from the beautiful island of Creta in Greece. Kelly began her journey with Latin music and dancing at 17.

At 21 years, she hosted her own widely popular Latin-Jazz radio show called ''dirty-dancing'', and started working as a resident DJ in a Latin Club. She soon discovered her love for Salsa Dura, Guaguanco, Rumba and Bachata romantica and started guest DJ appearances in numerous salsa events and festivals in Greece.

Prijs op aanvraag


In 2012 Kelly moved to the Netherlands and continued exploring new genres with a great passion for latin roots. She is now working as resident DJ for a latin club in the Hague, and does numerous weekly guest appearances in several clubs, parties and festivals.

dj-sax-600x400

J-SAX

Live saxofoon

J-Sax geeft pit aan allerlei feesten, evenementen en opnames met warm, organisch, kleurrijk en freestyle 'live' saxofoon spel over lounge- en house-tracks, met bands en acts, of solo bij speciale gelegenheden.
Yo go with da Flow!

vanaf € 350,-


dj-le-ber-600x400

DJ Le BER

Techhouse & Deephouse

MLB, also known as Monsieur Le Ber, was born in 1977 in Rotterdam. He started spinning at the age of 16. He worked his way up to one of the most hippest Clubs of Holland: Club Cinema Rotterdam. After electrifying the Dutch dance scene for several years, Le Ber expanded his musical horizon to other countries. He was one of the resident Dj's at Blue Marlin Ibiza and played several times in Nassau Beachclub, Royal Beachclub.

vanaf € 350,-


Le Ber also played at Maxime & The Sushi Bar during the WMC in Miami last year and opened before Dj Afrojack during a Dutch Music Festival.

Le Ber knows like no other what’s going on in 'clubland'. With his wide range of experience in music he truly
interacts with his audience and uses his skills to create a unique set every time.

Michael Man 600x400-2

DJ Michael Man

Deephouse, Clubhouse, Jazzanova, Lounge

Michael Man begon meer dan 25 jaar geleden in de muziek industrie en geniet nog steeds van de blije gezichten tijdens het draaien. Michael speelde in verschillende plaatsen over de hele wereld en heeft op vele party’s, bedrijfsfeesten en andere evenementen gedraaid. Hij is representatief, flexibel, kan zich moeiteloos aanpassen en draait wat het publiek wil. Verzoekjes zijn nooit te gek en er wordt heel goed geluisterd naar uw wensen.

vanaf € 350,-


"Ik sta enthousiast en met gevoel mijn vak uit te oefenen. Ik hou altijd de situatie in de gaten en bekijk wat het publiek tijdens mijn optreden van mij wenst."

Als lounge DJ verzorgt hij de perfecte muzikale ambiance met Jazza / Bossa deephouse of een combi met R&B / Funk voor tijdens een borrel, diner of rustige aangelegenheid. Ook draait hij geregeld met artiesten, van saxofonisten tot vocalisten, van violisten tot percussionisten.

dj-arvan-600x400

DJ Arvan Sens

Bachata Sensual, Bachata Romántica & Dominicana

Arvan, beter bekend als DJ Arvan Sens, is een opkomende naam in de Nederlandse Bachata scene. Arvan werd in eerste instantie onder het grote publiek bekend als zeer fanatiek danser. Van alle dansstijlen staat Bachata (en dan vooral Bachata Sensual) op nummer 1 bij Arvan. Hij begon zo’n 3 jaar geleden met het nemen van Bachata Sensual lessen en was meteen verkocht.

vanaf € 250,-


De stap van fanatiek danser naar DJ Arvan merkte dat er in de Bachata Sensual scene grote behoefte was aan muziek die geschikt om de Sensual technieken op toe te passen. “De meeste Bachata DJ’s waren in die tijd voornamelijk Dominicaans georiënteerd. En dus besloot ik het gewoon zelf te gaan draaien!”
En dat doet hij niet onverdienstelijk, want Arvan is momenteel de meest gevraagde Bachata Sensual DJ in de Nederlandse Bachata Scene!

“Ik profileer me als Bachata Sensual DJ, maar ik beleef er evenveel plezier aan wanneer ik een avond aanvul met Bachata Romántica en Dominicana.” Aldus Arvan.

djs-disco 600x400

DISCO DJ

70’S, 80’S, 90’S, (Italo) Disco

Ervaren DJ’s ieder met hun eigen specialiteit. U bent op zoek naar een betaalbare kwaliteits DJ voor uw gelegenheid? U wilt op uw event niet met een lege dansvloer staan? Dan huurt u een professionele DJ en geen beginnende DJ of amateur. Een goede DJ huren betekent het inhuren van ervaring zoals bij meerdere beroepen. Bij BluePalm hebben we een aantal professionele DJ’s in huis. Kies dus voor een ervaren dj, die kan inspelen op de muziekwensen van uw gasten.

vanaf € 250,-


Of u nu disco klassiekers uit de 70’s & 80’s, lounge achtergrond muziek of de beats van de nieuwste EDM wilt horen... De DJ past zich aan aan de gelegenheid en geeft gehoor aan de behoefte in de zaal. Hij zorgt voor een perfecte mix met de juiste muziek op het juiste moment.

dj-marco-600x400

DJ Di Marc'o

Allround Salsa, Bachata, Merengue

Sinds 2013 in aanraking gekomen met de mooie klanken van de Latin muziek. Begonnen als danser en later begonnen als DJ met als specialiteit de salsa en bachata muziek.Deze DJ heeft de nodige ervaring van kleine tot grote feesten en festivals. Altijd enthousiast, kijkt en luistert Di Marc’o goed naar wat het publiek wil.

vanaf € 250,-


“Latin is voor mij geen hobby meer, maar een heuse levens stijl, waar met liefde een hoop tijd en passie in zit. Mijn doel is om de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.” Aldus DJ Di Marc’o zelf.

Graag neemt Di Marc’o u mee op muzikale reis naar één van de mooie bestemmingen van Zuid Amerika. Of het gaat om salsa, bachata, merengue of een van de andere vele stijlen. Uw gasten wanen zich al snel op een van de tropische bestemming, maar dan dichterbij huis.

erick 2020 600x400

DJ Erick d’Main

Allround DJ, House, Dance, Top 40

Een jonge nog opkomende DJ die al een aantal jaar ervaring heeft in het neerzetten van de beste feestjes. Deze DJ met affiniteit voor house muziek is onder andere bekend van boekingen in de betere clubs van Rotterdam en omstreden. Ook heeft hij in 2019 zijn debuut gemaakt tijdens ADE in Amsterdam.

vanaf € 250,-


Inmiddels is deze DJ goed bezig zijn carrière naar een hoger niveau te tillen en zijn er releases onderweg van eigen tracks en remixes op een aantal gerenommeerde platenlabels.

Met minstens 2 boekingen per week blijkt wel dat deze getalenteerde DJ goed wordt ontvangen in de dance scene.

matthew-main

DJ Matthew Satoor

EDM, Allround House DJ

Sinds zijn 14e is hij te vinden achter de draaitafels van discotheken door het hele land. Op zijn 17e werkte hij als jongste DJ ooit in de welbekende Baja Beach Club te Rotterdam én Barcelona. Op zijn 22e was hij al resident DJ in diverse hippe grote clubs in de randstad.

Naast een heuse top 40 plaat en grondlegger van de band ”Electric junkies” maakt hij nu diverse mooie eigen muziekprojecten als Matthew Satoor. Naast dit alles heeft deze getalenteerde DJ/producer gelukkig nog tijd over om van uw feest een daverend succes te maken als top DJ die het dak eraf laat knallen. 100% dansgarantie!

vanaf € 350,-


leo-main

DJ Leo

Allround DJ

Een echte alleskunner wordt hij ook wel eens genoemd deze DJ Leo. Deze veelzijdige, geroutineerde allrounder weet zich overal te profileren als de perfecte dj. Van bruiloft tot club, van skihut tot chique lounge party, hij heeft het en hij kan het.

Al jarenlang met veel plezier professioneel in het vak. “Hoe kan het ook anders…draaien zit in m’n bloed.” aldus de altijd vrolijke Leo zelf. Voor no-nonsense, kwaliteit en héél veel ervaring boekt u deze voor uw evenement of bruiloft.

vanaf € 350,-

andrea-main

DJ Andrea Sanj

Salsa, Vallenato, Merengue, Bachata

De in Colombia geboren Andrea Patricia is een discjockey met een zeer originele eigen stijl. Met haar motto het danspubliek te entertainen met passie lukt het haar al jaren om de dansers te vermaken. Door haar speciale manier van draaien, entertainen, het observeren van het publiek en de reacties op de dansvloer levert ze altijd een zeer gevarieerde presentatie. Het publiek weet ook zeer te waarderen dat zij altijd de kans ziet om verzoeknummers op te nemen in het programma. Naast Salsa draait ze ook Merengue, Vallenato en andere typische stijlen.

vanaf € 350,-


Zij is ook te boeken voor latin festivals, bedrijfsfeesten, privé party’s waar zij heeft bewezen verschillende muziekstijlen te kunnen brengen voor een optimaal Latin gevoel en lekkere dansbare zuid-Amerikaanse muziek. Met haar typerende enthousiasme brengt zij een mix van muziek en beleving. Haar DJ-stijl kenmerkt zich door het inspelen op de dansers en hen met afwisselende ritmos en stijlen te blijven verrassen met oude en nieuwe muziek. Dansers waarderen haar passie en gevoel voor de Latin muziek. DJ Patricia Andrea draait ook specifieke thema’s zoals salsa-classics.

allround-main

All-round DJ's

.
Alle DJ's in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd. We garanderen dat deze DJ's staan voor kwaliteit en professionaliteit. Geen feest is hetzelfde. De DJ die op Uw feest draait, luistert naar Uw wensen, maar kijkt op de avond zelf ook goed naar het publiek. Zo kiest hij de nummers waarvan hij weet dat de voetjes van de vloer komen. Onze allround DJ’s geven veelal de mooiste invulling aan bruiloften, events en bedrijfsfeesten. Dit omdat onze artiesten bekend zijn met de sound van toen en nu. Zo is het voor een breed publiek leuk en kan iedereen zich vinden in de muziek.

vanaf € 250,-


Elin Valery600x400

DJ Elin Valery

Latin, Reggaeton, Dancehall

Zij draait geen standaard sets… Haar veelzijdige en dynamische mix van latin, reggaeton, dancehall, salsaton, moombahton en afro zorgt ervoor dat alle chickies hun billen laten schudden... She IS the party!
Elin Valery draaide op (inter)nationale festivals zoals Antilliaanse Feesten (België) en Solar, Paaspop en Reggaeton Beach (Duitsland). Nederlandse party’s zoals Calle Ocho, Summer Breeze, Island Fusion, Hypnotize en Bachata Mania.

vanaf € 350,-


Op Curaçao maakte zij een tour langs onder andere Emporio en de Kokomo Beach Full Moon party. Ze draait in clubs als Paradiso, Paard, IKON Antwerp, Villa Thalia, Club Vie, Stairway en Time Out. Ze deelde het podium met onder anderen Gente de Zona, Farruko, Zion Y Lennox, Karol G, Plan B, Afro Bros, Kevin Lyttle en BIGGI.
Ze maakt zeer regelmatig nieuwe mixtapes, waaronder ook specials zoals voor Latin District. Ze nam er ook een op voor het kanaal van Adrian Noble, die inmiddels meer dan 345.000 keer bekeken is…

Jomar 600x400

DJ Jomar Watson

Allround Eclectic, Urban & Dance DJ
Born and raised in the land of famous DJ’s, the Netherlands. From a young age Jomar had a real connection with music. For more than 20 years he produced and played tracks that have been a trademark in the music industry. In the 90's without doubt leading the way with alter ego's Lucky E, Eddie Middle Line, Soulmatic, S.W.G. During this period he compiled and remixed for imternational artists like Moradzo, Dj Jean, Baggi Begovic and several others till this day. Where he also released tracks under the label Zouk Records under Armada Music. A very passionate DJ putting heart and soul into it!

vanaf € 300,-


Overig

FOTOGRAAF-main

Fotograaf

.
U wilt een professionele fotograaf inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of party?

Als je een feest geeft, kun je er voor kiezen om er een fotograaf bij te laten komen. Op deze manier zul je ook achteraf nog kunnen nagenieten van een mooie, blijvende herinnering voor uzelf en uw genodigden!

vanaf € 175,-


Tegen een scherpe prijs komt onze professionele fotograaf op uw gelegenheid de mooiste foto’s maken en legt alles vast tot in de details. Wij garanderen een creatieve, professionele fotograaf die een prachtige fotoreportage aan u oplevert.

Als het om een feest gaat waar je er echt zeker van wil zijn dat je er achteraf goede foto’s van hebt, is het beter om het uit te besteden aan een expert. Je hebt dan de garantie dat de foto’s goed gelukt zijn; het feest kun je niet even opnieuw laten beginnen om de foto’s opnieuw te laten maken. Goedkoop is in het vak van de fotografie vaak duurkoop.

Op een knop drukken kan iedereen, goede foto’s maken is een vak.

percussie-main

Cherokee

Live percussionist

De bekende percussionist Cherokee zit inmiddels alweer zo'n 30 jaar in het vak. Ooit begonnen op de klarinet ontwikkelde hij zich via de saxofoon, (bas)gitaar en toetsen tot een internationaal top-percussionist. Sinds het eerste echte optreden op 11 jarige leeftijd volgde een indrukwekkende reeks in talrijke bands, acts, musicals, theater- en studioproducties.

vanaf € 350,-


Als free-lancer toerde Cherokee vanaf de zeventiger jaren met vele bands en artiesten. Naast de café’s, clubs, zalen en stadions is er dan ook bijna geen theater, schouwburg of studio waar hij niet heeft gespeeld.
Het is daarom niet verrassend dat ook de overstap naar de house & dance scene, na 25 jaar, uiterst succesvol is verlopen. Cherokee’s gebundelde internationale ervaringen van muzikant, DJ en producer zorgen ervoor dat er een perfecte synergie ontstaat met de DJ.

Door de live toevoeging van akoestische en elektronische percussie krijgen de tracks een extra dimensie die niet alleen hoorbaar en zichtbaar, maar zelfs voelbaar is en de muzikale beleving naar een hoger niveau tilt. Mede hierdoor staat Cherokee in de line-up met de top DJ’s, is hij te horen op tracks van toonaangevende (inter)nationale producers en gooit de laatste jaren hoge ogen als solo artiest in de house & dance scene. Dat schaart hem momenteel onder ‘s werelds beste percussionisten. Cherokee heeft een uitgebreid trackrecord aan optredens en al jaren genieten DJ’s en ‘party peoples’ van zijn muzikale toevoeging.

ballon-main

Balonnen decoratie

Bij BluePalm kunt u terecht voor ballondecoraties voor uw evenement.

Deze decoraties kunnen wij aanpassen aan het thema van uw  gelegenheid. BluePalm heeft al heel wat locaties mogen aankleden met ballondecoraties en dat doen wij nog altijd met veel enthousiasme en  creativiteit. Ballondecoraties voor o.a. uw bruiloft, een personeelsfeest, verjaardag of voor bedrijven, bijvoorbeeld ballonnen oplaten tijdens een speciaal moment. Uw gasten zullen versteld staan van het feestelijke effect dat ballondecoraties kunnen bereiken.

Prijs op aanvraag


Wij zijn een dynamische organisatie die groots is in het aankleden van de kleinere en middelgrote feesten en evenementen met ballondecoraties. Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Heeft u een kleine beurs of juist grote plannen? Voor elk budget kunnen wij iets moois voor u creëren. Wij denken graag met u mee en bespreken alle mogelijkheden met u. Wij investeren graag in een prettige relatie en goed contact met onze  opdrachtgevers en klanten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

danseres-main

Dance act - animatie

Go-Go dancer, Halloween, Candy Girl, Moulin Rouge, Hostess

Bent u op zoek naar een danseres voor uw feest?
Onze dansers worden vaak ingezet bij bedrijfsevenementen en in discotheken. De door BluePalm geselecteerde professionele danseressen dansen op vrijwel elke muziek die de DJ draait.

De styling, de dansen, het repertoire en de kostuums kunnen naar uw huisstijl en uw wensen aangepast worden. De danseressen dansen normaliter 3 rondes van 15 minuten. Elke ronde veranderen zij hun showoutfit. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de danseressen 2 rondes te laten dansen en 1 ronde in de zaal te laten entertainen, als candy-girl, voor selfies of het uitdelen van hapjes en drankjes.

vanaf € 175,-


Minimale afmeting van de dansblokken:
1,5 × 1,5 meter of een danspodium van 6 × 4 meter.

* Alle weergegeven prijzen zijn exclusief BTW.