De juiste DJ is een belangrijk onderdeel van jullie avond!

Hoe vind ik een goede DJ?

Je wilt op de avond niet met een lege dansvloer staan? Je kunt deze speciale avond ten slotte niet over doen. Dus… Je bent op zoek naar betaalbare pro DJ voor je gelegenheid. Dan huur je een ervaren DJ en geen beginnende DJ of amateur.

Een goede DJ huren betekent het inhuren van ervaring zoals bij meerdere beroepen. Een DJ is een belangrijk onderdeel van het feest. Kies dus voor een professionele DJ die kan inspelen op de muziekwensen van de gasten.

Bij BluePalm hebben we een mooi aanbod professionele DJ’s in huis.

De DJ past zich aan en kijkt op de avond zelf goed naar het publiek, hij past zich aan, aan de gelegenheid en geeft gehoor aan de stemming in de zaal. Hij zorgt voor een goede mix van de juiste muziek op het juiste moment. De DJ die op je feest draait luistert natuurlijk ook naar de persoonlijke wensen. Zo schat hij in met welke nummers de voetjes van de vloer komen. Geen één feest is hetzelfde.

Alle DJ's in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd. Wij garanderen dat deze DJ's staan voor professionaliteit en kunde.

Onze allround DJ’s geven veelal de mooiste invulling aan bruiloften, events en bedrijfsfeesten. De DJ’s kunnen ook een combi vormen met een MC of muzikant. Zo heb je een mooie mix van live muziek met een DJ. Een veel gekozen duo formatie is een DJ met saxofonist of een DJ met een percussionist.

Wat kost een DJ boeken?

Wij zijn géén prijsvechter maar leveren betaalbare kwaliteit voor een  bedrijfsfeest of feestavond.

Wij bieden heldere, vaste prijzen voor als je een DJ of complete show wilt huren. Zo kom je nooit voor verrassingen achteraf te staan en weet je  precies waar je aan toe bent. Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte opvragen of gewoon een berichtje sturen op Whatsapp zodat je weet wat er bij de prijs is inbegrepen.

Waarom een BluePalm DJ inhuren?

  • Heldere all-in prijzen voor het huren van je DJ
  • Allround DJ Vanáf € 45O,-
  • Geen verborgen kosten of kosten achteraf
  • Reserve Dj in geval van ziekte e.d. Een DJ garantie…
  • Geen "standaard allround DJ" maar een DJ die past bij je muziekvoorkeur of event
  • Stijlvolle DJ's en muzikanten (evt gekleed in jullie dresscode)
  • Verzoeknummers zijn altijd welkom
  • Alles netjes geregeld, wij leveren keurig werk af!
  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de DJ
  • Meer dan 20 jaar échte ervaring in de entertainment

Ik heb meer nodig dan alleen een DJ

Misschien wil je een DJ huren met een MC of live muziek? Een DJ booth met een extra luxe uitstraling? Of misschien een complete DJ show met podium, licht en geluid erbij?

Geen probleem, bij BluePalm is het allemaal mogelijk.

 

 

MEER WETEN?